Stichting Vermogensbeheer Hoogeland Zorg

Ardennenkamp de Beele 2019

Jongeren van Pluryn De Beele hebben de tijd van hun leven in de Ardennen

Zomer 2019 was een onvergetelijk zomer voor 125 jongeren van Pluryn locatie de Beele, met een uitdagende vakantie naar De Ardennen. Een leuke vakantie in een veilige omgeving met vooral veel ontspanning maar ook voldoende uitdaging! Door veel, gevarieerde en verrassende, activiteiten werden de jongeren in de gelegenheid gesteld om te groeien in persoonlijke ontwikkeling. En dat alles in een ontspannen sfeer in een veilige omgeving. Alle jongeren die mee wilden zijn mee geweest!

De jongeren zijn, onder deskundige en persoonlijke, begeleiding soms over hun eigen grenzen gegaan door deel te nemen aan activiteiten die zij eigenlijk heel spannend vonden. Maar hoe trots waren zij na afloop! Maar zelfs de meest stoere jongens uit de groepen konden ook weer even kind zijn. Door ’s avond bij het kampvuur toch even tegen groepsleiding aan te komen zitten voor een knuffel. Onvergetelijke dagen en ervaringen en voor sommigen de allereerste vakantie ooit!

 

Martin Notermans:

“Klimmen vind ik super leuk om te doen. Ik dacht dat ik de hoogte eng zou gaan vinden. Maar dat viel heel erg mee. Het was ook best wel zwaar om te doen maar door de adrenaline merk je hier niet veel van.”

terug naar overzicht
Stichting Vermogensbeheer Hoogeland Zorg Kuiltjesweg 1 • 7361 TC • Beekbergen • T. 055 506 72 31